Gratis verzenden - Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verstuurd - Beoordeeld met 5/5

Aangenaam, Ranger Care.

Producent van lichaamsverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor het buitenleven en ontstaan in Oisterwijk. En zeg je Oisterwijk, dan zeg je bossen, veel bossen. Want de Parel van Brabant ligt middenin de natuur en is omringd door schitterend groen.

Elk seizoen heeft zijn betoverende momenten, imponerende luchten en hypnotiserende kleuren. Maar eerlijk is eerlijk, einde voorjaar en begin zomer zijn favoriet. En niet alleen van Oisterwijkers - zowat iedereen is dan graag buiten.


Founders Heinze Baars en Joost Robben

Net zoals miljoenen anderen genieten wij van deze natuur. Als het aan ons ligt, wordt dat nooit anders. Maar sinds de eikenprocessierups gestaag het land verovert, zien we met lede ogen aan dat het plezier dat we aan de natuur beleven vermindert. Bij ons en bij vele natuur- en buitenliefhebbers.

Dat gaat ons Brabanders aan het hart. Daarom hebben we hard gewerkt aan een oplossing. Niet vanuit de gedachte om de ellende te voorkomen (er is vooralsnog niet aan te ontkomen), maar met het idee om de irritatie en overlast zoveel mogelijk te beperken. We zijn ervan overtuigd dat we met de Processierups huidverzorgingskit liefhebbers van het buitenleven die last hebben van de brandhaartjes van de processierups snel en adequaat kunnen helpen. Dan kan het grote genieten voor jong en oud gewoon doorgaan.


Give your body more outdoor!

 

Je winkelwagen